loading...
کتابخانه عمومی روستای بنه گز
حسین پولادی بازدید : 241 شنبه 02 فروردین 1393 نظرات (0)

نام کتاب :  آموزش برنامه نویسی ویندوز موبایل

نویسنده : مهدی محبیان

زبان کتاب :  فارسی

تعداد صفحه :  ۶۶

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۵۷۲  Kb

توضیحات :   Device Emulator یک برنامه رومیزی است که رفتار پلت فرم سخت افزاری مبتنی بر Windows Mobile یا Windows CE را نمونه سازی می کند. با استفاده از Device Emulator می توانید یک شبیه سازی زمان اجرا را بدون نیاز به یک دستگاه فیزیکی اجرا کرده، آزمایش نموده و اشکال زدایی نمایید. این کتاب هر آن چه را که لازم است درباره این ابزار برنامه نویسی ویندوز موبایل بدانید در اختیارتان می گذارد.

حسین پولادی بازدید : 225 شنبه 02 فروردین 1393 نظرات (1)

نام کتاب :  آموزش برنامه نویسی موبایل با J2me

نویسنده :  ایمان اشکاوند

زبان کتاب :فارسی

تعداد صفحه :  ۵۲

قالب کتاب : PDF

 

حسین پولادی بازدید : 313 شنبه 02 فروردین 1393 نظرات (0)

نام کتاب :  آموزش جامع برنامه نویسی اندروید

نویسنده : میلاد فشی

ناشر :  کتابخانه عمومی بنه گز

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۲۷۴

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۳,۵۰۰  کیلوبایت

توضیحات : برنامه نویسی برای گوشی های اندروید دو شیوه است : شیوه اول برنامه نویسی Native اندروید است. با استفاده از زبان جاوا برای اندروید برنامه مینویسید. در فصول اول و دوم و سوم مبانی ابتدایی و اولیه برنامه نویسی به این روش را توضیح داده ام.اگر دوست دارید فقط برای اندروید برنامه بنویسید و به تمام ویژگی های سخت افزاری گوشی اندروید دسترسی داشته باشید از این روش استفاده کنید و فقط این فصول را برای آشنایی اولیه بخوانید. و بعد سراغ کتاب های متوسط و پیشرفته بروید. شیوه دوم برنامه نویسی برای اندروید اصطلاحاً Mobile Web Application است که از فصل چهارم به بعد به این شیوه پرداختم.تسلط من روی این شیوه است.و مزیت این شیوه برنامه نویسی Cross Platform  است.شما با یک بار کدنویسی میتوانید برنامه خود را بر روی اندروید و iOS  و windows phone اجرا کنید.اما  عیب این روش این است که برنامه شما به تمامی ویژگی های سخت افزاری گوشی دسترسی ندارد و این سبک برای نوشتن برنامه های سیستمی که خیلی با سخت افزار در ارتباط است اصلا مناسب نیست ولی برای برنامه های کاربردی مناسب است.

حسین پولادی بازدید : 365 دوشنبه 21 بهمن 1392 نظرات (0)
اهداف آموزشی این قسمت عبارتند از: 1. معرفی فولدر Android 2.1
2. معرفی فولدر assets
3. معرفی فولدر bin
4. معرفی فولدر libs

پس از آشنایی با فولدرهای src و gen در قسمت نهم، در این قسمت قصد داریم تا به بررسی دیگر فولدرهای تشکیل دهندۀ یک اپلیکیشن اندرویدی بپردازیم. لطفا به ادامه مطلب بروید.

حسین پولادی بازدید : 342 دوشنبه 21 بهمن 1392 نظرات (0)

مطلب جدیدی که در این آموزش قرار است فرا بگیریم نحوه صحیح نامگذاری متغیر ها است. علاوه بر این تک تک اجرای تشکیل دهنده یک برنامه را مورد بررسی قرار خواهیم داد. از این رو اینکار را در قالب پروژه ای که قرار است بنویسیم انجام می دهیم.
در جلسه آموزشی نهم پروژه ای به صورت زیر تعریف کردیم:

حسین پولادی بازدید : 185 دوشنبه 14 بهمن 1392 نظرات (0)

پیش از شروع: اگر به پایین ستون سمت راست نردبان نگاهی بیاندازید متوجه می شوید که یک کادر به نام «آموزش برنامه نویسی جاوا» اضافه شده است. می توانید در...

حسین پولادی بازدید : 331 دوشنبه 14 بهمن 1392 نظرات (0)

اهداف آموزشی این قسمت عبارتند از:
1. معرفی فولدر src
2. نحوه ایجاد یک پکیج جدید
3. معرفی فولدر gen و فایل R.java


در این قسمت قصد داریم به بررسی تک تک اجزای تشکیل دهنده یک اپلیکیشن بپردازیم اما پیش از آن دانستن این نکته لازم است که هر اپلیکیشن دارای یکسری فولدر به صورت پیش فرض است که این فولدرها در تصویر ادامه مطلب قابل مشاهده می باشند...


حسین پولادی بازدید : 204 دوشنبه 07 بهمن 1392 نظرات (0)
\"\"
 امروزه در دنیای تکنولوژی حتی تلفن های همراه هم به یک پزشک هوشمند تبدیل شده اند و می توانند کارهایی مانند: اندازه گیری میزان ضربان قلب، میزان فشار خون، محاسبه گروه خونی، محاسبه سلامتی چشم و ... را به صورت دقیق و قابل اعتماد انجام دهند. حال می توانید با دانلود این 5 نرم افزار پزشکی و نصب آن ها بر روی تلفن همراه خود به سلامتی جسمی و روحی تان کمک کنید.

حسین پولادی بازدید : 199 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

پیش از شروع: از اینکه این دوره از آموزش های برنامه نویسی جاوا مورد توجه فوق العاده شما قرار گرفته متشکریم. طی این مدت نظرات مفید زیادی دریافت کرده ایم که سعی می کنیم آنها را هر چه سریع تر اعمال نماییم. به زودی منتظر تقویم آموزشی این دوره باشید. ضمن اینکه از این پس فاصله آموزش های برنامه نویسی جاوا کوتاه تر خواهد بود و به جای هفتگی با دو مطلب در هفته در خدمت شما خواهیم بود. از اینکه با حوصله به ما فرصت می دهید تا مطالبی با دقت و کیفیت لازم آماده کنیم، متشکریم.

و حالا قسمت هشت: پس از آن که در دو جلسه گذشته با string ها در زبان برنامه نویسی جاوا آشنا شدیم، اکنون می توانیم با استفاده از Operator ها یا همان اعمال ریاضیاتی مثل جمع و تفریق و غیره مقادیر متغیر های متفاوتی را در تعامل با یکدیگر قرار دهیم. ادامه مطلب را از دست ندهید.

حسین پولادی بازدید : 234 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

اهداف آموزشی این قسمت عبارتند از:
1. تعیین مسیر Workspace
2. مراحل ساخت یک پروژه جدید

پس از نصب موفقیت آمیز محیط برنامه نویسی اکلیپس و ابزارهای مورد نیاز برای توسعه اندروید که عبارتند از JDK و ADT و SDK و انجام تنظیمات اولیه توسعه اندروید در محیط اکلیپس اکنون می توانیم اقدام به ساخت اولین پروژه اپلیکیشن اندرویدی خود در اکلیپس نماییم(لازم به ذکر است کاربرانی که به جای اکلیپس از ADT Bundle گوگل استفاده می کنند نیز خواهند توانست بر اساس همین آموزش اقدام به ساخت پروژه در این محیط برنامه نویسی کنند با این تفاوت که ممکن است جای برخی چیزها اندکی تغییر کرده باشد).


ادامه مطلب را از دست ندهید.

حسین پولادی بازدید : 242 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

موبایل ها، تلفن های هوشمند، تبلت ها و سایر دستگاهای سیار تبدیل به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی بشر امروز شده اند، به نحوی که تصور زندگی بدون آنها حتی امکان پذیر هم نیست. همواره آنها را با خود به همراه داریم و فعالیتهای متنوع و گوناگونی را به کمک آنها انجام می دهیم. با اینحال، فراگیر شدن هر پدیده ای، رفتارها و قوانین خاص خود را نیز به ارمغان خواهد آورد و استفاده از تلفن های همراه نیز از این قاعده مستثنی نیست.

آیا تاکنون از خود پرسیده اید که شخصی بودن دستگاه های همراه این اجازه را به صاحبانشان می دهد تا به هر شکلی که تمایل دارند از آنها در مکانهای مختلف استفاده کنند؟ یا اینکه نیاز است در موقعیتهای مختلف رفتارهای متفاوتی در پیش گرفت؟ اخیراً سایت فوربز لیستی از 10 رفتار اشتباه به هنگام کار با تلفن های همراه را معرفی کرده است که مرتکب شدن آنها می تواند عواقب ناخوشایندی چون از دست دادن دوستان و همکاران یا نارضایتی رئیستان را در پی داشته باشد. پس اگر دوست ندارید در چنین موقعیتهایی قرار گیرید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با این رفتارهای اشتباه بیشتر آشنا شوید.

حسین پولادی بازدید : 228 پنجشنبه 28 آذر 1392 نظرات (0)

پس از آشنایی با انواع متغییر ها از جنس Primitive Type حال نوبت به آشنایی با یکی از معروف ترین انواع Reference Type ها تحت عنوان String می رسد....

 

حسین پولادی بازدید : 203 پنجشنبه 28 آذر 1392 نظرات (0)
 

 

اهداف آموزشی این قسمت عبارتند از:
1. روش نصب JDK جاوا
2. معرفی SDK و ADT اندروید
2. دانلود ADT Bundle برای توسعه اندروید
3. آموزش دانلود محیط برنامه نویسی اکلیپس و ابزار های مورد نیاز توسعه اندروید

 

روش نصب JDK جاوا

به منظور توسعه اندروید حتماً بهJRE و JDK نیاز است که می توان آخرین نسخه آن ها را از این لینک دریافت نمود. (لازم به ذکر است چنانچه شما نسخه JDK نصب نمایید دیگر نیازی به نصب JRE نخواهید داشت چرا که JDK در برگیرنده JRE نیز می باشد.) از آنجا که دسترسی به سایت اوراکل برای کاربران ایرانی امکان پذیر نمی باشد، پیشنهاد می شود علاقمندان JDK جاوا را از دیگر منابع دانلود نمایند. برای مثال از سایت uncocoder می توان پس از ورود به بخش مطالعه آموزش های رایگان، سپس کلیک کردن بر روی گزینه آماده کردن محیط برنامه نویسی به لینک دانلود JDK دست پیدا کرد.

 

معرفی SDK و ADT اندروید

در واقع با دانلود رایگان محیط برنامه نویسی اکلیپس از سایت آن و همچنین دانلود رایگان SDK اندروید که برای توسعه، تست و مشکل یابی اپلیکیشن های طراحی شده مورد استفاده قرار می گیرد و در نهایت دانلود رایگان پلاگین ADT که مخفف واژگان Android Development Tools به معنی ابزارهای توسعه اندروید است از اینجا خواهیم توانست برنامه نویسی اندروید را شروع کنیم.

ادامه مطلب را از دست ندهید.

حسین پولادی بازدید : 361 جمعه 22 آذر 1392 نظرات (1)
اهداف آموزشی این قسمت عبارتند از:
1. ساخت اولین پروژه در اندروید استودیو
2. آشنایی با نحوه نامگذاری Activity ها در اندروید
3. آشنایی با نحوه نامگذاری Layout ها در اندروید
4. آشنایی با نحوه نصب فایل های Gradle در اندروید استودیو
5. آشنایی با رفع مشکل نصب فایل های Gradle

پس از نصب موفقیت آمیز محیط برنامه نویسی اندروید استودیو، اکنون قادر خواهیم بود تا اولین پروژه اندروید خود را بسازیم. برای این منظور برنامه اندروید استودیو را اجرا می کنیم. پس از اجرای برنامه اولین پنجره ای که مشاهده خواهیم کرد پنجره ای به شکل زیر می باشد: (ادامه مطلب را از دست ندهید)

حسین پولادی بازدید : 177 جمعه 22 آذر 1392 نظرات (0)

حال که اولین برنامه جاوای خود را نوشتیم و جمله In the Name of God را روی صفحه مانیتور به نمایش در آوردیم نوبت به فراگیری Variable ها در زبان برنامه نویسی جاوا می رسد. در واقع Variable ها یا متغییر ها عناصری در زبان برنامه نویسی می باشند که می توانند داده را در خود ذخیره سازند. داده در یک Variable این قابلیت را دارا است که در هر زمانی توسط برنامه نویس یا کاربر تغییر یابد و از همین رو است که نام متغییر روی آن گذاشته شده است. برای درک بهتر متغییر ها می توانیم جایی در حافظه کامپیوترمان را متصور شویم که یک Value در آن ذخیره می شود.

حال اگر Value جدیدی جایگزین مقدار قبلی شود، آن Value جدید جایگزین مقدار قبلی در حافظه خواهد شد و ما به کلی مقدار قبلی را از دست خواهیم داد. همانطور که قبلاً هم توضیح داده شد برنامه های کامپیوتری به مجموعه ای از دستورات گفته می شوند که با ترتیب خاصی یکی پس از دیگری اجرا می شوند. در حقیقت به هر خط از کدی که ما می نویسیم که دربرگیرنده دستوری است یک Statement گفته می شود.

ادامه مطلب را از دست ندهید.

حسین پولادی بازدید : 280 پنجشنبه 27 تیر 1392 نظرات (0)

بسیاری از برنامه‌های خوراک خوان در فروشگاه اپ استور اپل وجود دارند  که خوب Feedly  هم یکی از این برنامه‌ها است ولی یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها در این فروشگاه است و با رابط کاربری و سرعت عمل بسیار بالا به نوعی برترین برنامه رایگان در این زمینه است.

feedly. feed your mind.

هنگامی که شما برای اولین بار Feedly را راه اندازی می‌کنید شما می‌توانید فیدها را به صورت دستی و یا از حساب گوگل ریدر خود به آن اضافه کنید  و البته قبل از اینکه شما به خاطر بسته شدن گوگل ریدر نگران باشید فیدلی این خوراک‌ها را در خود ذخیره کرده و دیگر احتیاجی به اتصال به گوگل ریدر خود نخواهید داشت و این انتقال از گوگل ریدر به فیدلی به بهترین نحو بدون اینکه شما متوجه شوید رخ می‌دهد.

feedly_ipad_screen1

فیدلی دارای یک ارتباط خوب و دوستانه با خدمات رایگانی همچون Pocket ،  Instapaper و bit.ly است و شما در منوی تنظیمات فیدلی می‌توانید تنظیمات مربوط به اکانت خود در این سرویس‌ها را وارد کرده تا بتوانید در روزهای بعدی نیز به راحتی به خواندن مطالب این سرویس‌ها در این برنامه بپردازید و در ضمن شما در زمانی که در هنگام خواندن مقاله‌ای بوده و کاری برای شما پیش می آید می توانید از منوی بوکمارک و چک کردن گزینه read later section ،مقاله را برای خواندن در سر فرصت ذخیره کنید.

feedly

در ضمن اگر شما تمامی مقالات در یک صفحه را خوانده باشید با زدن یک ضربه تند و شدید تمامی مقالات به صورت خوانده شده مارک می‌شوند و اگر یک ضربه کوتاه و شدید وارد کنید فقط آن مقاله به صورت خوانده شده مارک میشود و اگر شما یک ضربه تند وشدید را به صورت اشتباه زدید با کشیدن صفحه در جهت مخالف می‌توانید دوباره مقالات را به صورت خوانده نشده قرار دهید.

گزینه‌های مختلفی در فیدلی وجود دارند که به راحتی می‌توانید برنامه را به دلخواه خود سفارشی سازی کنید و در ضمن این قابلیت شخصی سازی با رنگ‌های گوناگون به کمک کاربر می‌آید تا محیط فیدلی بیش از بیش دوستانه و به قولی یوزر فریندلی باشد.

feedly_iphone_screens2

در ضمن شما دارای گزینه‌هایی همچون گوگل پلاس ،فیس بوک هستید تا شما بتوانید مقالات مورد علاقه خود را با دوستانتان  به اشتراک بگذارید.

خوب

-رابط کاربری بسیار خوب با انتخاب رنگ مناسب که خواند را بسیار آسان تر می‌کند.

-دارای افزونه‌های متنوع برای مرورگرهای مختلف که اتصال را همیشه بروز نگه می‌دارد.

-خواندن و مرور مطالب سریع که بی انصافی است که اگر نگوییم واقعا سریع است.

-هنگامی که چراغ گوگل ریدر نیز خاموش شود بازهم شما امکان بروز کردن فیدهای خود را دارید.

-راهکارهای فراوانی برای به اشتراک گذاری مطالب از جمله در شبکه‌های اجتماعی با دوستانتان وجود دارد.

بد

-بدون استفاده از تنظیمات کلی ،فقط یک برنامه ساده است و تعویض همه آنها کمی وقت گیر است.

-امکان نشان دادن عددی فیدهای خوانده نشده وجود ندارد که شاید مهم نباشد ولی برای بسیاری از کاربران بسیار مهم است.

نتیجه گیری:

یکی از مهم ترین بخش‌های یک برنامه خوراک خوان توانایی خواندنهر چیزی است و فیدلی به طور قطع دارای این قابلیت است و با رابط کاربری جذاب و اجتناب از شلوغی بیش از حد جلب توجه می‌کند.

در ضمن گزینه‌های مختلفی برای شخصی سازی از جمله تغییر تم و فونت وجود دارد که یکی از ویژگی‌های بسیار خوب و عالی یک برنامه خوراک خوان است که هر گونه پروتکلی را نیز پشتیبانی می‌کند .

اگر شما به دنیال پیدا کردن یک جانشین برای گوگل ریدر هستید و یا اینکه فقط یک برنامه خوراک خوان زیبا و دوست داشتنی برای آیفون یا آی پد خود می‌خواهید که خوب فیدلی دارای تمامی این گزینه‌ها است و با توجه به اینکه رایگان است شما واقعا چیزی برای از دست دادن نخواهید داشت.

تیم فارنت این برنامه بسیار مفید و عالی را به شما خوانندگان عزیز فارنت پیشنهاد می‌کند.

لینک آی‌تونز

حسین پولادی بازدید : 163 چهارشنبه 29 آذر 1391 نظرات (0)

دانلود کتاب آشنایی با سامانه های ارسال و دریافت پیامک

سامانه پیامک align=

نام کتاب : آشنایی با سامانه های ارسال و دریافت پیامک

نویسنده : حسن قنبرلو

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۴۰

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۱,۲۴۰   کیلوبایت

توضیحات :  سامانه‌های پیام کوتاه، نرم افزارهای تحت وب هستند که از طریق آنها میتوان ارسال و دریافت انبوه پیام کوتاه (sms) انجام داد، همچنین پیامک‌های دریافتی را پردازش کرد و پاسخ متناسب را برای فرستنده ارسال کرد. برای ارسال و دریافت پیامک از طریق این نرم افزارها، هیچ تجهیزات خاصی نیاز نیست و فقط اتصال به اینترنت کافی است.

 

 

حسین پولادی بازدید : 235 چهارشنبه 29 آذر 1391 نظرات (0)

دانلود کتاب راهنمای سیستم عامل اندروید

سیستم عامل اندروید‎

نام کتاب :  راهنمای سیستم عامل اندروید

نویسنده :  محمدرضا رشیدی

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۳۰

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۷۵۶  کیلوبایت

توضیحات :  اندروید نام سیستم‌عاملی است که گوگل برای تلفن همراه و لوح‌ رایانه و هم اکنون برای تلویزیون نیز عرضه می‌نماید و با همکاری ده‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌است. شما با مطالعه این کتاب به طور کامل با موارد زیر آشنا می شوید:

- اطلاعات مقدماتی و عمومی درباره سیستم عامل اندروید، نحوه بروزرسانی و کار با آن

- رابط کاربری، ویجت ها، تنظیمات، پوشه ها و استفاده از تنظیمات اختصاصی

- نرم افزار ها و بازی ها

- روش دریافت نرم افزار و بازی

- روت کردن، فواید آن و روش انجام آن

- مباحث بیشرفته و بسیاری از مباحث دیگر

 

 

درباره ما
Profile Pic
اهداف کتابخانه: کتابخانه یک نهاد اجتماعی است که نقش مهمی در اعتلا و پیشرفت فرهنگ انسانی ایفا می کند. به منظور استفاده هرچه بیشتراز کتابخانه ها نهادینه ساختن آنها امری گریز ناپذیر است .با توجه به محیطی که کتابخانه قرار است در آن نهادینه شود، کار وتلاشهای انجام شده در این زمینه متفاوت است .اهداف تاسیس کتابخانه ، راههای ترویج کتابخوانی و عوامل موثر در عدم استفاده از کتاب ها در این زمینه مور دبررسی قرار می گیرد. *************************************************************************** درباره کتابخانه : کتابخانه عمومی بنه گز در سال 1388در روستای بنه گز افتتاح شد. این کتابخانه در زمینی به مساحت 480 متر مربع و با زیربنای 218 متر مربع می باشد که تحت پوشش نهاد کتابخانه های عمومی کشور و اداره کل کتابخانه های استان بوشهر و اداره کتابخانه های شهرستان تنگستان می باشد .و دارای بخش های مختلفی مانند بخش مخزن کتاب ،بخش اتاق کودک ،بخش اتاق بانوان و آقایان ودارای مخزن کتب بزرگسالان - بخش ویژه کتب کودکان - بخش مرجع - نشریات ادواری - بخش ویژه کتاب های دفاع مقدس - کلاسهای فرهنگی می باشد . *************************************************************************** شرایط عضویت : 1)تکمیل فرم ثبت نام 2)دو قطعه عکس 3)فتوکپی شناسنامه 4)مبلغ 3500تومان حق عضویت سالیانه *************************************************************************** آدرس: بوشهر ،شهرستان تنگستان ،روستای بنه گز *************************************************************************** ساعت کار: کتابخانه صبح از ساعت 8الی 11 می باشد. *************************************************************************** ایمیل کتابخانه عمومی بنه گز: librarybonehgaz@yahoo.com *************************************************************************** تلفن تماس مسئول کتابخانه: 09397608581
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد عملکرد کتابخانه عمومی بنه گز چه می باشد
    كدام بخش از موضوعات وبلاگ را بيشتر می پسندید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 509
  • کل نظرات : 45
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 255
  • آی پی امروز : 117
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 233
  • باردید دیروز : 275
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,295
  • بازدید ماه : 1,295
  • بازدید سال : 54,348
  • بازدید کلی : 315,507
  • کدهای اختصاصی
  • سامانه طرح کتاب من

  • شبکه کتابخوانان حرفه ای

  • نهاد کتابخانه های عمومی کشور

  • دفتر مقام معظم رهبری

  • سایت ریاست جمهوری

  • نهاد کتابخانه عمومی بوشهر